Om Anna-Lena

Balans mellan Arbete, Familj och Fritid.
Att vara mera Närvarande, att Andas rätt och helt enkelt Må bra. Det brinner jag för!

Anekdot: På våren 2001 satt jag och åt frukost och läste tidningen. Såg en annons om en utbildning i Mariestad. -”Friskvårdsterapeut med inriktning på massage och stresshantering” När jag läste detta ”satt jag redan i bänken” jag ifrågasatte inte om jag skulle komma in eller om jag skulle få tjänstledig från mitt dåvarande jobb på Länsstyrelsen. 2006 sade jag upp mig, efter 29 år i statlig tjänst.

Jag heter Anna-Lena, är född, uppvuxen och bosatt på Torsö, en fantastisk fin ö, utanför Mariestad. Här finns bl.a. fin natur, fina bad, cykel- och vandringsleder, närhet till Brommö och Djurö Nationalpark. Har samarbete med bl.a. vår kvarterskorg på Laxhall och Båt- och fiskecharter Vänertrolling .

Min praktik finns i centrala Mariestad, sedan 2002 och bygger nytt på tomten, på Torsö, för att ha mer gruppverksamhet med yoga, stillhet, tystnad m.m. se mer här. Här ser vi gärna att det är mobilfritt för att du ska detoxa både Kropp och Själ. Har även uppdrag ute på företag sedan 2003.

Som instruktör i både Mindfulness och Mindful yoga vill jag hjälpa dig att vara mer närvarande i nuet och som dipl. Massage- och Friskvårdsterapeut vill jag få dig mer avstressad och njuta av livet.

Jag är Diplomerad Massage- och Friskvårdsterapeut och startade mitt friskvårdsföretag, REVITALIS – Kropp och Själ i Balans – 2002.

Sedan 2008 är jag Mindfulness- och Mindful Yogainstruktör. Jag föreläser, håller kurser och har gruppträning. Idag kan du träna mindfulness genom mobil, padda eller datorn. Jag har själv tränat Mindfulness, dagligen, sedan 2008. Jag hittar bl.a lugnet, stillheten, medvetenheten med att göra bättre val och göra en sak i taget.
Min utbildning gjorde jag, 2008, hos Ola Schenström, Mindfulnesscenter, Luleå.
Har även påbyggnadsutbildning i Mindfulness på arbetet och Mindfulness i skolan.

Auktoriserad Andningsterapeut enligt Lotorpsmetoden, 2006. Utbildning med Janne Karlsson genom Bergkvists massage, Linköping

Andra utbildningar: Kolla här

Jag ser fram emot att hjälpa just dig till en friskare vardag!