MåBraDag / Hälsodag

Sidan är under uppbyggnad ….

Naturskön strandkant på Torsö

….. på natursköna Torsö för återhämtning och vila, där vi lägger undan mobilen för en dag.
– Lyssna till naturens ljud och ”hör” tystnaden.
Vi tänder den vedeldade bastun och värmer upp till lagom temperatur. Njut av att bara vara och avnjut en måltid eller två och varför inte ta en kopp kaffe/te ute i solen.
Du kan boka: eftermiddag / kväll / dag / eller med övernattning. Du väljer.

Utsikt från ”tystnaden”

Några förslag nedan:
Alt 1 – Från ca 12.30 –
Välkommen på en härlig lunch därefter tar vi en skön vandring och sätter oss på en ljuvlig plats, vid Vänerns strand, och använder våra sinnen och bara ”tomglor”. Vi gör övning/meditation och känner hur kroppen blir allt mer lugn och avspänd. Vi kommer ner i varv.
När vi kommer hem väntar den vedeldade bastun med fuktgivande ansiktsmask samt tilltugg. Eftermiddagsfikat står framdukat. Vi tar väl hand om dig och dina vänner. Vårt mål att att ni ska trivas i glada vänners lag.

Värmen stiger, gästerna är välkomna!

Alt 2. – Från ca 17.00 –
Du kanske ska ha en träff med tjejerna i bokklubben, ”symötet”, styrelsemötet eller bara träffas. Gör träffen lite annorlunda än det vanliga.
Kom till Revitalis anläggning på Torsö där väntar en välsmakande paj med sallad eller annat gott att äta, vill ni så går vi en liten vandring med gående meditation och väl hemma väntar den vedeldad bastun med fuktgivande ansiktsmask samt tilltugg. Vårt mål att att ni ska trivas i glada vänners lag.

Frågor, fundering eller

    Intresseanmälan